بوش چکش هیدرولیکی
در چکش های هیدرولیکی از چند نوع بوش استفاده شده است که هر کدام وظیفه و کارایی خاصی دارند.
بوش لبه دار :
بوش لبه دار معمولا در چکش هایی با باکس باز استفاده میشود و برای اینکه قسمت پایینی سندان با اشیاء خارجی برخورد کمتری داشته باشد استفاده میکنند.
بوش بدون لبه :
بوش بدون لبه نوع دیگری از بوش های انتهای سندان است که معمولا در چکش های باکس بسته استفاده میشود و به همین دلیل قطر و ارتفاع کمتری نسبت به بوش های لبه دار دارند. این نوع بوش ها در چکش های سوسان به چند دسته تقسیم میشوند برای مثال بوش بدون لبه بلند که در چکش های سری جدید سوسان استفاده میشوند و تقریبا دو سوم بوش هم تا انتهای کاور ادامه دارد.
بوش داخلی چکش هیدرولیکی یا بوش بالا:
معمولا بوش داخلی سندان چکش های هیدرولیکی از یک یا دو قسمت تشکیل شده که قسمت پایین رینگ بوش و قسمت بال توقه نام دارد.
بر خلاف تصورات بوش قسمت بالای سندان نسبت به بوش انتهای سندان چکش هیدرولیکی نقش مهمتری دارد به دلیل اینکه هم نقش نگهدارنده قلم در زمان بروز مشکل در قطعاتی مانند پین کتابی و یا زمانی که قلم استاندارد نباشد و یا دچار مشکل شده باشد بوش سمت بالای سندان وظیفه استپ کردن قلم برای ورود بیش از اندازه به داخل سندان را دارد.
معمولا بوش قسمت بالای سندان چکش هیدرولیکی از متریال mo 40 ساخته میشود و در برخی موارد هم از متریال vcn150 ساخته میشود. از متریال vcn 150 در چکش هایی که بوش بالایی سندان کوچک است و چکش هیدرولیکی از قدرت، وزن و تخریب زیادی برخوردار است که معمولا احتمال شکستن بوش قسمت بالا زیاد بوده و ممکن است به اجزای داخلی چکش هیدرولیکی آسیب بزند.
بوش ریتینر :
بوش ریتینر در قسمت بالایی چکش هیدرولیکی است که وظیفه تفکیک گاز بک هد از سیلندر چکش هیدرولیکی را دارد.
بوش براکت :
بوش براکت که در هر چکش هیدرولیکی به طور معمول 4 عدد میباشد وظیفه در قسمت بالای براکت چکش هیدرولیکی است که از این بوش برای تلورانس گیری قطر و طول پین های بیل مکانیکی استفاده میشود که باید به طور استاندارد از متریال فولاد بدون عملیات حرارتی در ساخت این بوش استفاده شود که در زمان سایش از سایش پین بیل مکانیکی یا براکت جلوگیری کند.